KÖSZÖNJÜK!

0
282

Nem mondhatjuk elégszer, így ezúton is szeretnénk megköszönni minden szponzorunknak a kitartó és elkötelezett egész éves támogatást! 

Köszönjük a Moyranak, hogy névadó szponzorként hűségesen állt felnőtt és utánpótlás csapataink mellett az egész 2019/2020-as szezon során! 

Köszönjük Budaörs Város Önkormányzatának, a Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (BVUSS)-nak és a Magyar Kézilabda Szövetségnek a fizikai keretek biztosítását!

Köszönjük a Szertár Sportboltnak, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig kiváló minőségű felszerelésben kézilabdázhattunk!

Köszönjük a Sugár-Terv Kft.-nek a munkáját és közreműködését a sportcsarnokunk felújításában! 

Köszönjük a Tetra Pak Magyarországnak és a Decathlon Magyarországnak a Sulikézi programunkban és a nyári táborainkban nyújtott segítséget! 

Köszönjük a Jet Travel Kft.-nek, hogy minden úton célba értük! 

Köszönjük az NRG CAR – We give you the Energy-nak, a Széria-Trans Kft.-nek, az ARËNA Törökbálintnak, a Nutri 8-nak, a SMART Diagnosztikanak, a FRIK-nek a mindennapi zavartalan működéshez szükséges háttér biztosítását!

Köszönettel tartozunk továbbá a Khell-Food Kft.-nek, a Grilgép Kft-nek, a Clover – Irodaszerből Marketingeszköz-nek, a Hacienda Sörkert – Kamaraerdő-nek, a Suhajda Cukrászda és Csokoládémanufaktúranak, a Bonbonáriumnak, a Controll Sidenak, a Montreal kávézónak, a Pozsonyi Photonak, DJ Rony Bass-nak, Ádám Rédlnek és a TV 2040-nek, akik professzionális munkájukkal emelték hazai mérkőzéseink színvonalát! 

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK!