Home Klub Tagdíj 2023/2024

Tagdíj 2023/2024

Tájékoztató a tagdíjfizetési rendről a Moyra-Budaörs Handball utánpótlás játékosai számára 2023/2024

1. A tagdíjfizetési kötelezettség onnantól kezdve él, hogy a sportoló hivatalosan belép az egyesületbe. Szezon közben érkező játékosoknak visszamenőleg értelemszerűen nem kell fizetnie.

2. Tagdíjat a Moyra-Budaörs Handball által biztosított csoportos és egyéni foglalkozásokon résztvevő sportolónak kell fizetnie. Tartós sérülés esetén az edzővel történt egyeztetés után a tagdíjfizetés felfüggeszthető.

3. A tagdíjjal a sportoló a terembérlet, az edzés eszközök, a képzett szakedzők, a nevezési díjak, az utazások, a közös étkezések, az egészségügyi felügyelet költségeihez járul hozzá. A klub többek között mezt, melegítőt, edzőpólókat, szabadidő ruhát, zoknit, táskát, kulacsot és szükséges táplálék kiegészítőket biztosít a gyerekek számára. Egyesületünk tagjainak az edzéslehetőségeken és versenyeztetésen túl ingyenes belépést biztosít felnőtt csapatunk hazai bajnoki NB I-es és Magyar Kupa mérkőzéseire.

4. A Budaörsi Kézilabda Sportegyesület tagjainak, játékosainak az év 12 hónapjában tagdíjfizetési kötelezettsége van, miután sportszervezetünk a pihenőidőben is ugyanúgy biztosítja edzőink, egészségügyi dolgozóink és szakmai stábunk további tagjainak bérét.

5. 2017. január 31-el a készpénzes tagdíjbefizetés megszűnt! Abban az esetben, ha valakinek nincs lehetősége az utalásra, az ország bármely OTP Bank fiókjában készpénzzel befizetheti az összeget a megadott számlaszámra.

6. Tagdíjbefizetés határideje adott tárgyhó második hetének utolsó munkanapja, tagdíjat az adott hónapra fizeti a játékos.

7. A folyamatosan növekvő anyagi terhek és a szolgáltatásunk színvonalának megőrzése érdekében kénytelenek vagyunk a tagíj összegén némiképp emelni. 2023. szeptember 1-től a 2010-ben és korábban született sportolók (U14-től az ifjúsági csapatokig) esetében: 15 000 Ft/hó, míg a 2011-ben és később született gyermekek (előkészítőtől az U13-ig) számára: 12 500 Ft/hó lesz.

8. Egyösszegű éves (augusztus 1.- július 31.) befizetés esetén a 2023/2024-es szezonra kedvezményt tudunk biztosítani. Az éves tagdíj összege a 2010-ben és korábban született sportolók esetében: 150 000 Ft/szezon, míg a 2011-ben és később született gyermekek számára: 120 000 Ft/szezon. Átutalt tagdíjak esetén visszatérítésre a későbbiekben nincs lehetőség.

9. Nehéz anyagi körülmények között élő sportolóink támogatása évek óta megoldott a klubon belül. Szükség esetén a fizetési könnyítés továbbra is biztosított. Részletekért érdeklődni személyesen Meló Ádám, MBH ügyvezetőnél a melo.adam@budaorshandball.hu email címen lehet.

Utalni az alábbi bankszámlára tudnak, a közlemény rovatban feltüntetve a játékos nevét és csapatát.
Budaörsi Kézilabda Sportegyesület 
OTP Bank
11742173-20174941
További információk és a befizetési egyenleg lekérdezése ügyvezetőnknél illetve a játékos edzőjénél emailben lehetséges.
Kapcsolat: info@budaorshandball.hu

Verzió 2

„Az egyik barátom megkérdezte tőlem, miért fizetek ennyi pénzt a gyerekeim sportolására?
Én nem a sportért fizetek, feleltem.
– Fizetem a pillanatot, amikor a gyerekem fáradt, mégis elmegy edzésre.
– Fizetem, hogy megtanulják, mi a fegyelem, a koncentráció.
– Fizetem, hogy vigyázzon a testére, az egészségére.
– Fizetem, hogy megtanuljon együtt dolgozni másokkal, jó csapattárs legyen, viselje el kegyesen a vereséget és alázatosan a sikert.
– Fizetem, hogy megtanulja kezelni a csalódásait, ha nem éri el a várt sikert. És mégis visszamegy hétről hétre.
– Fizetem hogy megtanulják elérni a céljaikat.
– Fizetem, hogy tartsák tiszteletben ne csak önmagukat, hanem csapattársaikat, edzőiket!
– Fizetem, hogy az órákon, heteken, hónapokon át tartó kemény munka létrehozhat egy bajnokot.
– Fizetem, hogy megtanulja, a siker nem jön egyik napról a másikra.
– Fizetem, hogy büszke legyen az eredményeire és legyenek hosszútávú céljai!
– Fizetem, hogy kössön életre szóló barátságokat, egész életre szóló emlékei legyenek.
– És fizetem, hogy az edzőteremben legyen, a pályán és ne a képernyő előtt!
– Fizetem a lehetőségeket, amiket a sport nyújt!
Azt gondolom, ez egy jó befektetés…”

(Idézet: Cserba Brigitta)

Hírek

38. heti utánpótlás panoráma

39. heti program

Hétvégi menetrend

37. heti utánpótlás panoráma

38. heti program

Hétvégi menetrend

36. heti utánpótlás panoráma

37. heti program

Hétvégi menetrend

35. heti utánpótlás panoráma

36. heti program

Hétvégi menetrend

Tagdíj befizetési időszak