Home Klub Tagdíj 2023/2024

Tagdíj 2023/2024

Tájékoztató a tagdíjfizetési rendről a Moyra-Budaörs Handball utánpótlás játékosai számára 2023/2024

1. A tagdíjfizetési kötelezettség onnantól kezdve él, hogy a sportoló hivatalosan belép az egyesületbe. Szezon közben érkező játékosoknak visszamenőleg értelemszerűen nem kell fizetnie.

2. Tagdíjat a Moyra-Budaörs Handball által biztosított csoportos és egyéni foglalkozásokon résztvevő sportolónak kell fizetnie. Tartós sérülés esetén az edzővel történt egyeztetés után a tagdíjfizetés felfüggeszthető.

3. A tagdíjjal a sportoló a terembérlet, az edzés eszközök, a képzett szakedzők, a nevezési díjak, az utazások, a közös étkezések, az egészségügyi felügyelet költségeihez járul hozzá. A klub többek között mezt, melegítőt, edzőpólókat, szabadidő ruhát, zoknit, táskát, kulacsot és szükséges táplálék kiegészítőket biztosít a gyerekek számára. Egyesületünk tagjainak az edzéslehetőségeken és versenyeztetésen túl ingyenes belépést biztosít felnőtt csapatunk hazai bajnoki NB I-es és Magyar Kupa mérkőzéseire.

4. A Budaörsi Kézilabda Sportegyesület tagjainak, játékosainak az év 12 hónapjában tagdíjfizetési kötelezettsége van, miután sportszervezetünk a pihenőidőben is ugyanúgy biztosítja edzőink, egészségügyi dolgozóink és szakmai stábunk további tagjainak bérét.

5. 2017. január 31-el a készpénzes tagdíjbefizetés megszűnt! Abban az esetben, ha valakinek nincs lehetősége az utalásra, az ország bármely OTP Bank fiókjában készpénzzel befizetheti az összeget a megadott számlaszámra.

6. Tagdíjbefizetés határideje adott tárgyhó második hetének utolsó munkanapja, tagdíjat az adott hónapra fizeti a játékos.

7. A folyamatosan növekvő anyagi terhek és a szolgáltatásunk színvonalának megőrzése érdekében kénytelenek vagyunk a tagíj összegén némiképp emelni. 2023. szeptember 1-től a 2010-ben és korábban született sportolók (U14-től az ifjúsági csapatokig) esetében: 15 000 Ft/hó, míg a 2011-ben és később született gyermekek (előkészítőtől az U13-ig) számára: 12 500 Ft/hó lesz.

8. Egyösszegű éves (augusztus 1.- július 31.) befizetés esetén a 2023/2024-es szezonra kedvezményt tudunk biztosítani. Az éves tagdíj összege a 2010-ben és korábban született sportolók esetében: 150 000 Ft/szezon, míg a 2011-ben és később született gyermekek számára: 120 000 Ft/szezon. Átutalt tagdíjak esetén visszatérítésre a későbbiekben nincs lehetőség.

9. Nehéz anyagi körülmények között élő sportolóink támogatása évek óta megoldott a klubon belül. Szükség esetén a fizetési könnyítés továbbra is biztosított. Részletekért érdeklődni személyesen Meló Ádám, MBH ügyvezetőnél a melo.adam@budaorshandball.hu email címen lehet.

Utalni az alábbi bankszámlára tudnak, a közlemény rovatban feltüntetve a játékos nevét és csapatát.
Budaörsi Kézilabda Sportegyesület 
OTP Bank
11742173-20174941
További információk és a befizetési egyenleg lekérdezése ügyvezetőnknél illetve a játékos edzőjénél emailben lehetséges.
Kapcsolat: info@budaorshandball.hu

Verzió 2

„Az egyik barátom megkérdezte tőlem, miért fizetek ennyi pénzt a gyerekeim sportolására?
Én nem a sportért fizetek, feleltem.
– Fizetem a pillanatot, amikor a gyerekem fáradt, mégis elmegy edzésre.
– Fizetem, hogy megtanulják, mi a fegyelem, a koncentráció.
– Fizetem, hogy vigyázzon a testére, az egészségére.
– Fizetem, hogy megtanuljon együtt dolgozni másokkal, jó csapattárs legyen, viselje el kegyesen a vereséget és alázatosan a sikert.
– Fizetem, hogy megtanulja kezelni a csalódásait, ha nem éri el a várt sikert. És mégis visszamegy hétről hétre.
– Fizetem hogy megtanulják elérni a céljaikat.
– Fizetem, hogy tartsák tiszteletben ne csak önmagukat, hanem csapattársaikat, edzőiket!
– Fizetem, hogy az órákon, heteken, hónapokon át tartó kemény munka létrehozhat egy bajnokot.
– Fizetem, hogy megtanulja, a siker nem jön egyik napról a másikra.
– Fizetem, hogy büszke legyen az eredményeire és legyenek hosszútávú céljai!
– Fizetem, hogy kössön életre szóló barátságokat, egész életre szóló emlékei legyenek.
– És fizetem, hogy az edzőteremben legyen, a pályán és ne a képernyő előtt!
– Fizetem a lehetőségeket, amiket a sport nyújt!
Azt gondolom, ez egy jó befektetés…”

(Idézet: Cserba Brigitta)

Hírek