Fordulóról fordulóra tetszetősebb és élvezetesebb játék – U15/14 fiú szezonértékelő

0
346

Idén is utánpótlás szezonértékelő sorozattal zárjuk az évet. Az ifjúsági csapatoktól egészen az előkészítő csoportig haladva egy-egy cikkben vezetőedzőink foglalják össze a 2019/2020-as lezárás nélkül maradt szezon legjelentősebb történéseit. Csik Ákos az U15-ös és az U14-es fiúkat terelgette a korosztályos első osztályban.

„A vártnál rövidebb, rendhagyó év van mögöttünk, nagyon sajnálom, hogy nem érhetett véget a bajnokság a szokott keretek között. Egész szezonban nagyon meg voltam elégedve a fiúk hozzáállásával, megérdemelték volna, hogy a pályán is megmutathassák, mennyit fejlődtek hétről hétre. A játék sok elemében sikerült előrelépnünk. Volt amiben markánsabban, és volt amiben csak kis lépésekben haladtunk, de ez normális. A mutatott játékunk összességében fordulóról fordulóra tetszetősebb és élvezetesebb lett, büszke vagyok rájuk.

Az első osztály alapszakasz mérkőzései után az U15-ös bajnokságban az alsó, az U14-es pontvadászatban a középső házba kerültünk. Mindkettőben az élmezőnyhöz tartoztunk, meggyőződésem, hogy sok szép élmény várt volna még ránk és elérhettük volna a céljainkat. A kényszerű pihenő után szerencsére edzhettünk kicsit a fiúkkal, akik csak motiváltabban, lelkesebben tértek vissza. Ez a mentalitás kell, hogy jellemezze őket a folytatásban is és akkor semmi akadálya nem lesz annak, hogy haladjunk tovább a magunk kis útján.

Ezúton szeretném megköszönni a magam és játékosaim nevében kollégáimnak, Süle Krisztánnak, Pálos Gábornak és Tuba-Kovács Ervinnek a szezonban nyújtott segítséget, és természetesen a minket mindig mindenhova elkísérő, és lelkesen szurkoló szülőknek, hogy egész évben mögöttünk álltak, és támogattak minket!”
Csik Ákos, MBH U15/U14 fiú vezetőedző