#Buday2024

0
1181

A Moyra-Budaörs Handball vezetősége 2024-ig szerződést hosszabbított Buday Dániel vezetőedzővel. A közelmúlt kiugró sikerei és a csapat körül kialakult inspiráló légkör csak növelte a kölcsönös bizalmat a felek között. A szakvezető továbbra is komoly perspektívát lát a csapatban, a közös munkában.

Buday Dániel 2020 nyarán vette át a Moyra-Budaörs Handball női felnőtt csapatának irányítását. A korábbi válogatott klasszis első ízben próbálta ki magát szakvezetőként a női mezőnyben. Stábjával végzett munkája az első évében hibátlan mérleggel megnyerte NB I/B-s bajnoki címet és feljutást eredményezett Budaörsnek. Eközben sikeresen megvédte szakdolgozatát és megszerezte a legmagasabb szintű EHF Master Coach diplomát. Az első osztályban idegenbeli bravúrgyőzelemmel nyitott az MTK vendégeként, meglepetés pontokkal távozott Siófokról, míg Székesfehérváron mínusz hatról ikszelt csapatával. 

„Nem titok, hogy megtaláltam a számításomat Budaörsön, úgy érzem, bőséggel akad még feladatom a klub háza táján. 2020 nyarán elindultunk az úton, közösen álmodtuk meg a célokat, amikért nap mint nap dolgozunk. Továbbra is egy irányban haladunk és gondolkozunk. A lehetőségeinkből eddig kihoztuk közel a maximumot, de természetesen éhesek maradtunk a sikerekre és töretlenül fejlődni akarunk. A csapatommal együtt rendkívül motivált vagyok a folytatást tekintve!” – Buday Dániel, MBH vezetőedző 

Buday Dániel bővebb félévértékelője: „Ennyi véletlen nincsen!”

TEMPÓ BUDAÖRS!