Moyra-Budaörs Handball – Győri Audi ETO KC jegyinfó + MBH Októberfeszt

0
2007

A K&H női kézilabda liga 6. fordulójában, október 27-én, szerdán 18 órától a Győri Audi ETO KC látogat Budaörsre. A nagy érdeklődésre való tekintettel különleges jegyfoglalási opcióval, a szokásosnál hamarabb kezdtük a belépők értékesítését. Az elővételben jegyet foglalóknak/vásárlóknak és a legkorábban érkező hazai szurkolóknak ajándék kuponnal készülünk az Októberfeszt jegyében. Összeszedtünk minden információt, amit érdemes előzetesen tudni szurkolóinknak a második hazai bajnoki összecsapás előtt.

A mérkőzéslátogatás védettségi igazolványhoz kötött! Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy a klub mindig az érvényben lévő járványügyi rendelkezések értelmében fog eljárni.

2021. október 27. (szerda) 18:00
K&H női kézilabda liga – 6. forduló
Moyra-Budaörs Handball – Győri Audi ETO KC
(Helyszín: BVUSS – Budaörs, Hársfa u. 6.)


Jegy

A Moyra-Budaörs Handball – Győri Audi ETO KC K&H liga mérkőzésre a jegyértékesítés október 7-én, délelőtt 10 órakor kezdődött. 

Jegyet elővételben hétköznapokon 10-16 óra között a BVUSS (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.) kézilabda irodájában lehet készpénzzel vásárolni. Ez a mérkőzés napjára nem vonatkozik!

Lezárult az előzetes jegyfoglalás! A félrerakott jegyeket (amelyeket nem fizettek ki előre banki átutalással) a mérkőzés kezdete előtt minimum 40 perccel át kell venni pénztárainknál. A klub fenntartja a jogot, hogy az időben át nem vett, térítetlen foglalásokat törölje. A lefoglalt jegyek szintén átvehetők hétköznapokon 10-16 óra között a BVUSS kézilabda irodájában. Ez a mérkőzés napjára nem vonatkozik!

Mérkőzésnapokon egy órával a kezdés előtt a budaörsi sportcsarnok bejáratainál vásárolhatnak készpénzzel jegyet a szurkolók.


MBH Októberfeszt

Ajándék kolbásszal és sörrel szeretnénk kedveskedni a mérkőzésre látogató szurkolóknak az Októberfeszt jegyében!

Kolbász kupont kap:
— minden hazai és vendég szurkoló, aki online foglalt vagy elővételben vásárolt teljes árú jegyet október 26-a délig.

Sör kupont kap:
— pénztárnyitás után az első 150 hazai teljes árú jegyet vásárló szurkoló.

A kuponok kizárólag a BVUSS büféjében a mérkőzés ideje alatt válthatóak be.


VIP jegy

A VIP belépő tulajdonosainak külön parkolóhelyet, bejáratot, ülőhelyet és VIP fogadást biztosítunk. Korlátozott számban elérhető, foglalni és érdeklődni a vip@budaorshandball.huemail címen lehet.


Bérlet

A 2021/2022-es szezonbérlet női felnőtt csapatunk összes hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésére érvényes. Bérletet augusztus 30-tól munkaidőben (hétköznapokon 10-16 óra között) a BVUSS kézilabda irodában, vagy a hazai mérkőzések alkalmával vásárolhatnak szurkolóink.


Árak

Hazai/vendég: 3 000 Ft
Diák/nyugdíjas: 1 500 Ft
VIP jegy: 30 000 Ft
6 éves kor alatt és a MBH utánpótlás játékosainak: ingyenes


Általános tudnivalók

A Moyra-Budaörs Handball bajnoki menetrendje elérhető ITT!

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A mérkőzéslátogatás védettségi igazolványhoz kötött!

Email: info@budaorshandball.hu

Cím: Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

(Fotó: budaorshandball.hu / Pozsonyi Roland archív)