Pálos-Bognár Barbara is velünk lesz jövőre – 2021/2022 MBH III. rész

0
1327

Rutinos irányítónk a harmadik évet is kitölti megállapodásából! Pálos-Bognár Barbara szeretné bizonyítani, hogy a Moyra-Budaörs Handballnak stabil helye van a legjobbak között. Korábban Budaörsről válogatottságig és Eb-szereplésig jutó élsportoló a megpróbáltatások ellenére reményteljesen tekint a jövőbe. 

13 mérkőzést követően hibátlan mutatóval vezetjük az NB I/B nyugati csoportját, ám nagyon sok feladat vár még ránk a következő hetekben, hónapokban, hogy két év után visszakerüljünk az élvonalba. Egy ilyen hosszú sorozatban meccsről meccsre halad egy csapat, ugyanakkor – ahogy az év ezen szakaszában lenni szokott – a háttérben már zajlanak az egyeztetések a jövővel kapcsolatban. 

Pálos-Bognár Barbara a családalapítást követően a 2020/2021-es szezon egyik nagy visszatérője volt a felnőtt csapatban, ugyanakkor  az utánpótlás-nevelésben vállalt szerepe miatt gyakorlatilag egy perce sem esett ki a budaörsi kézilabda körforgásából.

„Örömömre szolgál, hogy kitölthetem Budaörsön a hároméves szerződésem utolsó etapját is. Ahogy azt korábban is megosztottam, a gyermekvállalást követő visszatérés sokkal inkább lelki szempontból volt megpróbáló időszak, ám a folytatást tekintve komolyabban nem hezitáltam. 

Felelőtlenség lenne hosszútávú ígéreteket tenni, de az biztos, hogy az évek során összefonódtak a karrier céljaim a klub elképzeléseivel. A családunk idővel egyre több szálon kapcsolódott az egyesülethez, az én szerepvállalásom mellett a férjem utánpótlás fiúknál végzett munkája ugyancsak ide köt bennünket, következésképpen Panni is elég sok időt tölt a sportcsarnok közelében. Jól van ez így, szeretünk Budaörsön lenni, élvezzük, hogy közösen fejlődhetünk a csapatokkal. Az edzősködés, tanácsadás az utánpótlás életében most kisebb szelet a tortából, de nagyon sokat jelent számomra.

Furcsa napokat élünk, de a csapattal igyekszünk a legjobb tudásunk szerint tenni a dolgunkat. A vírushelyzet miatt a pályán kívül nem is nagyon tudunk találkozni, mégis egyben van a társaság. Nem mindig mutatkozik meg a meccseken, de több területen sokat léptünk előre. Dani egy új, férfiasabb stílust hozott magával, aminek elsajátítása még folyamatban van. Nagyon fájó volt kiesni anno az NB I-ből, erős motivációt jelent a feljutás kiharcolása, a renoménkon esett csorba kiküszöbölése. Vonz a közeg, ahol bizonyítani szeretném, hogy akad még dolgom a legjobbak között. Habitusomat tekintve nem változtam, ma is odamegyek a pofonért ha kell, rutinos társaimmal közösen feladatom szorult helyzetekben megrántani a csapatot. Az irány jó, ha a folytatásban is keményen beleállunk a munkába, a siker sem marad el.” Pálos-Bognár Barbara, Moyra-Budaörs Handball irányító

Moyra-Budaörs Handball 2021/2022
Játékos bejelentések: 
Schneider Éva
Tóth Melinda
– Nagy Lívia
– Jelena Agbaba
– Szabó-Májer Krisztina
– Horváth Laura és Braun Csenge
– Palotás Fanni és Smid Eszter
– Hajduch Csenge és Szalai-Szita Katalin
– Pálos-Bognár Barbara
– Zsigmond Viven és Szabadfi Ágnes
– Sipeki Flóra és Vártok Ramóna
– Jovovity Jovana