Bódi Bernadett Budaörsön folytatja

0
1674

Bódi Bernadett július közepén Moyra-Budaörs Handball játékosaként kezdi meg a nyári felkészülést és szeptembertől velünk harcol a feljutásért. A négyszeres Bajnokok Ligája győztes klasszis hosszútávú, hároméves szerződést kötött klubunkkal.

Bódi Bernadett Szegeden kezdett el kézilabdázni, később Orosházáról került Győrbe. 2007-ben szerződött Dániába a Randers csapatához, onnan pedig Békéscsabán, Siófokon és a Dunaújváros csapatán át vezetett vissza 2013-ban az útja Győrbe.

13 szezonon keresztül viselte a Győri ETO mezét. Ez idő alatt hétszer-hétszer nyert magyar bajnokságot és Magyar Kupát a csapattal, valamint négyszeres Bajnokok Ligája győztes. Érdekesség, hogy ha megrendezik a 2019–2020-as szezon női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét, és azt meg is nyeri a Győri Audi ETO KC, akkor ő is aranyérmes lesz, hiszen a négyes döntőig vezető meccseken rendszeresen pályára lépett.

„Győrben a sportág legmagasabb céljaiért küzdhettem, hálás vagyok mind a két felejthetetlen korszakért, amit az ETO-ban tölthettem. Sok ingázással töltött év után szerettem volna közelebb lenni a családomhoz, úgy, hogy azt általam szenvedélyesen szeretett kézilabdát sem kell feladnom. Hosszútávú, mind a két fél számára kedvező megállapodást kötöttünk a budaörsi vezetőkkel, akik a pályán és a pályán kívüli céljaimban egyaránt támogatnak. Ameddig bírni fogom, mindenképpen szeretnék kézilabdázni. Hornyák Ágival, Pálos-Bognár Barbarával, Hajduch Csengével és Szabadfi Ágnessel is játszottam már együtt korábban, izgatottan várom a közös felkészülést és a bemutatkozást budaörsi színekben. Különösebb győzködésre nem volt szükségem, jó hangulatú, barátságos közösségbe kerültem. A karrierem során többször is játszottam már a BVUSS-ben, nagyon szeretem a csarnokot, minden körülmény adott a zavartalan munkavégzéshez. Cél az NB I-be feljutás, aminek meg kell valósulnia idén. Azon leszek, hogy a tudásom legjavával segítsem a klubot. Tempó Budaörs!” – Bódi Bernadett 

Névjegy:
Bódi Bernadett
Poszt: jobbszélső
Mezszám: 33
Született: Szeged, 1986. március 9.
Magasság/súly: 175 cm /  66 kg
Korábbi klubjai: Szeged KKSE, Agro SE Orosháza, Győri ETO KC, Randers HK, Békéscsabai ENKSE, Siófok KC, Dunaújvárosi Kohász KA, Győri ETO KC
Kiemelkedő eredményei: négyszeres BL-győztes, EB-bronzérmes, hétszeres magyar bajnok és Magyar Kupa győztes

(Fotó: budaorshandball.hu / Rédl Dávid)