Tagdíj befizetési időszak, továbbra is kicsit másként

0
327

Ahogy azt hivatalos kommunikációs felületeinken korábban jeleztük, április 1-től a veszélyhelyzet végéig, amíg vissza nem áll a normális kerékvágás a klubon belül, a tagdíj fizetési kötelezettséget felfüggesztettük.

Igaz, május 27-én szabadtéren, kis csoportokban, komoly előkészületek és szigorú szabályok mellett újra indultak az edzések, de a veszélyhelyzet még fennáll.

Nem kötelező, de hatalmas segítség! Ha valakinek az anyagi helyzete ezekben a napokban is megengedi, hogy a tagdíj összegével – vagy akár annak csak egy részével – tudja támogatni az egyesületet, azt nagyon szépen megköszönjük! A klub is kihívásokkal teli időszak előtt áll, minden forrás hozzájárul a remélt, gyors visszarendeződéshez. 

Ha valaki már előre befizette a tagdíjat ezekre a hónapokra, természetesen rendelkezhet róla, hogy átcsoportosítja majd a későbbiekre. A szóbanforgó személyek ezen szándékukat kérjük a naznan.attila@budaorshandball.hu email címen jelezzék.

Amennyiben megteheti és úgy dönt, hogy támogat minket, utalni a megszokott bankszámlára tud, a közleményben feltüntetve a játékos nevét és a csapatát.

Budaörsi Kézilabda Sportegyesület 
OTP Bank 
11742173-20174941

További információk és a befizetési egyenleg lekérdezése a játékos edzőjénél, vagy a naznan.attila@budaorshandball.hu email címen lehetséges.

Vigyázzunk egymásra!

TEMPÓ BUDAÖRS!