Közlemény – tagdíjmentesség

0
416

„Magyarország Kormányának gazdasági intézkedésekről szóló szerdai rendelkezése – miszerint a már most súlyos gondokkal küzdő szektorokban június 30-ig teljes egészében elengedik a munkáltatók járulékfizetési kötelezettségét –, lehetőséget biztosít számunkra, hogy ne kelljen elküldenünk edzőinket, dolgozóinkat még fizetés nélküli szabadságra sem, valamint fedezetet jelent arra, hogy az adott időszakban ne kelljen tagdíjat szednünk egyetlen sportolónktól sem. A kormánytól kapott segítséget szeretnénk továbbítani, megosztani tagjainkkal, ezzel is enyhítve a családok terhét az előttünk álló kihívásokkal teli időszakban.” Kálóczi Imre, Moyra-Budaörs Handball társadalmi elnök

A vírusveszély ideje alatt sem engedjük el játékosaink kezét. A korábban kiadott – otthon is remekül használható sporteszközök – és egyéni edzéstervek mellett most is aktívan gondolkodunk, hogy a közeljövőben milyen online elérhető edzésprogramokkal tudjuk áthidalni ezt az időszakot.

Az összehangolt védekezés érdekében a hatósági előírásokat a Moyra-Budaörs Handball továbbra is maximálisan betartja, klubunknak az egészség és a megelőzés az első. Fegyelmezettségére és felelős viselkedésére van szükség, hogy lassítsuk a járványt.

Lehetőség szerint maradjunk otthon!

Fontos, hogy kerüljük azokat a helyeket, ahol többen vannak!

Tartsunk legalább két méteres távolságot más emberektől!

A szűk családi találkozókon kívül minden más összejövetelt halasszunk el!

Szabadba, ha lehet, csak családtagjainkkal menjünk!

Ezek a döntések nem könnyűek, és lemondással járnak, de meg kell hoznunk őket, különösen idős honfitársaink védelme érdekében.

A felelősség mindannyiunké. Vigyázzunk egymásra!

TEMPÓ BUDAÖRS!

#maradjotthon
#vigyazzunkegymasra
#tempobudaors