TAO-felajánlás: fontosabb segítség, mint eddig bármikor!

0
689

A jelenlegi nehéz helyzetben kiemelten szeretnénk kérni a nyereséget termelő gazdasági társaságok döntéshozóit, hogy támogassák a nálunk sportoló gyerekeket, akik jelenleg is nap mint nap edzenek és készülnek az újabb megmérettetésekre. Most még egyénileg, online edzésekkel, de reméljük, hogy néhány nap múlva már újra a budaörsi sportcsarnokban dolgozhatunk közösen!


Mi az a társasági adó (TAO)?
A látvány-csapatsportágak társasági adókedvezmény rendszere (TAO) a támogatásoknak egy olyan keretet ad, mely nemcsak a sportszervezeteknek, hanem a gazdasági társaságoknak is haszonnal jár. Nyereséget termelő vállalkozás felajánlhatja éves, havi vagy negyedéves adóelőlegének 80%-át az utánpótlás nevelés támogatására.

Amennyiben a 2019-es adóév terhére befizetett társasági adóját még nem ajánlotta fel egy sportszervezet részére sem, kérjük gondoljon ránk, ugyanis a következő napokban lehetőség van még rá, hogy ezt megtegye. A 2019-es év zárásáig lehetőség van visszamenőleg, a 2019-ben befizetett adóelőlegek és feltöltések terhére is még megtenni a felajánlást, melyet ezt követően a NAV visszautal sportszervezetünk részére.


Mire fordítjuk a pénzt?
Hétköznap központunkban, a BVUSS-ben 350 gyermek fordul meg a kézilabdapályán, ők adják mindennek az alapját. Az általuk lejátszott éves közel 400 meccs, az azokon lőtt 8000 gól, valamint számtalan megszerzett élmény jelzi az utánpótlásunk méreteit. Ehhez évente 60 kg elhasznált wax, közel 1000 edzőpóló, 500 db zokni, 300 db kézilabda és még sok egyéb sporteszköz társul, amit támogatóink segítségével évről évre biztosítani is tudunk a számukra. Emellett 2020-ban felújítottuk a BVUSS csarnokot, és ezt tervezzük a strandpályákkal kapcsolatban is.

A támogató partner akár szponzorrá is válhat!
Amennyiben a kiegészítő támogatás szponzori szerződés keretében jön létre (melynek plusz költsége nincs a normál felajánláshoz képest), abban az esetben a vállalkozásuk számára különböző megjelenési felületeket is tudunk biztosítani akár a Moyra-Budaörs Handball felnőtt bajnoki mérkőzésein is.

Sportágunk és klubunk évek óta jelentős közösségteremtő erőt jelent szeretett városunk számára. A budaörsi sportélet zászlóshajóját képezi több mint háromszázötven fős utánpótlás bázisunk, mely nem tartana itt és nem érne el ilyen eredményeket a minket támogatók nélkül!

Kérjük, amennyiben lehetősége van támogatni a budaörsi kézilabdát, a részletekért keresse ügyvezetőnket, Meló Ádámot a +36 30 380 2444-es telefonszámon, vagy a melo.adam@budaorshandball.hu e-mail címen.

TEMPÓ BUDAÖRS!