Tagdíj befizetési időszak, kicsit másként

0
413

Több kérdés és megkeresés érkezett hozzánk a napokban a tagdíjfizetéssel kapcsolatosan. Itt a jó alkalom, hogy tisztázzuk a részleteket.

Ahogy azt hivatalos kommunikációs felületeinken korábban jeleztük, április 1-től a veszélyhelyzet végéig, amíg vissza nem áll a normális kerékvágás a klubon belül, a tagdíj fizetési kötelezettséget felfüggesztettük.

A legfontosabb! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy edzőink a vírusveszély ideje alatt elengedik játékosaink kezét, továbbra is napi szintű lesz a kommunikáció, az egyéni edzésprogramok el fognak jutni a gyerekekhez a jövőben is.

Nem kötelező, de hatalmas segítség! Ha valakinek az anyagi helyzete ezekben a napokban is megengedi, hogy a tagdíj összegével – vagy akár annak csak egy részével – tudja támogatni az egyesületet, azt nagyon szépen megköszönjük! A klub is kihívásokkal teli időszak előtt áll, minden forrás hozzájárul a remélt, gyors visszarendeződéshez.

Ha valaki már előre befizette a tagdíjat ezekre a hónapokra, természetesen rendelkezhet róla, hogy átcsoportosítja majd a későbbiekre. A szóbanforgó személyek ezen szándékukat kérjük a naznan.attila@budaorshandball.hu email címen jelezzék.

Amennyiben megteheti és úgy dönt, hogy támogat minket, utalni a megszokott bankszámlára tud, a közleményben feltüntetve a játékos nevét és a csapatát.

Budaörsi Kézilabda Sportegyesület
OTP Bank
11742173-20174941

További információk és a befizetési egyenleg lekérdezése a játékos edzőjénél, vagy a naznan.attila@budaorshandball.hu email címen lehetséges.

Vigyázzunk egymásra!

TEMPÓ BUDAÖRS!

#maradjotthon
#vigyazzunkegymasra
#tempobudaors