1% – BKSE

0
131

Idén is adott a lehetőség, hogy személyi jövedelemadónk egy százalékával támogassuk klubunk utánpótlásbázisát fenntartó Budaörsi Kézilabda Sportegyesületet!

A budaörsi kézilabda család tagjai és szimpatizánsai 2024-ben klubunk utánpótlásbázisát fenntartó Budaörsi Kézilabda Sportegyesület számára is felajánlhatják adójuk egy százalékát. Az összeg teljes felhasználása az alapító okiratban foglaltaknak megfelelően történik, azt a Budaörsön kézilabdázó fiatalok oktatására, versenyeztetésére, hazai és nemzetközi táborok szervezésére, egészségmegőrző, közművelődési és kulturális programok lebonyolítására fordítjuk. Biztatunk mindenkit, hogy éljen a jogszabály adta lehetőségével és támogassa adója egy százalékával a Budaörsön kézilabdázó gyerekeket!

Az egyesület adatai:
Név: Budaörsi Kézilabda Sportegyesület
Adószáma: 18503890-1-13

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthetünk vele. Az adó 1% felajánlásra minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól. 

TEMPÓ BUDAÖRS!