New Wave: irány az Országos Döntő

0
292

A minimális célkitűzést idén nyáron is gond nélkül elérte a New Wave BHC. Kemény Andrea együttese hetedikként kvalifikálta magát a vonyarcvashegyi Strandkézilabda Országos Döntő 12 csapatos mezőnyében. A hétvégén zárul a XXIII. Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság. Vezetőedzőnk adott gyors helyzetjelentést a pénteki indulás előtt.

„A vártnál eredményesebben teljesítettünk a kvalifikáció során, elég csak a keszthelyi tornagyőzelemre, vagy a salgótarjáni nemzetközi mezőnyben elért hatodik helyezésre tekinteni. Bízom benne, hogy készen állunk az előttünk álló nagy csatákra, a lányok kifejezetten éhesek a sikerre! A sorsolás első ránézésre meredeknek tűnhet, ám ezen a szinten talán már nincs is könnyebb, vagy nehezebb ág. A célunk változatlan, megcsípni az 1-8. helyezés valamelyikét. Ehhez első körben a legjobb négyben kell zárnunk szombaton a csoportunkban. Jóslatokba nem szeretnék bocsátkozni, ugyanakkor tudom, hogy egy szett megnyerésére mindenki ellen jók lehetünk, a szétlövés pedig bármit hozhat. A keretünk rendben van, készen állunk a péntek délutáni rajta.”Kemény Andrea, New Wave vezetőedző

A New Wave csoportmérkőzései:
2023. július 28. (péntek)
15:40 New Wave – Lady Bugs
18:20 Farkasvár – New Wave

2023. július 29. (szombat)
11:20 Multichem Szentendre – New Wave
14:40 Standépítők Girls – New Wave
17:20 New Wave – HelloLányok-KFSE

A versenyhétvége teljes programja: https://bit.ly/orszagosdonto_nok
A mérkőzéseket az mksz.hu-n lehet nyomon követni: https://www.mksz.hu/nemzeti-strandkezilabda-bajnoksag

New Wave (2023)

Játékoskeret:
Barta Tímea (MBH LU17), Csorba Tímea (MBH LU17), Debreczeni Lora (MBH LU17), Dolnay Lili (MBH LU17), Gerzanics Csenge(LU14), Gerzanics Villő (MBH LU17), Hegedűs Lilla (korábban MBH), Jakab Anna (MBH LU17), Lipovics Gabriella (korábban MBH), Kanti Zsófi (MBH LU17), Medveczky Noémi (korábban MBH), Spinner Jázmin (MBH LU17), Sugta Eszter (MBH LU17), Tamás Patrícia(MBH LU14), Tamás Petra (MBH LU17), Tóth Emma (MBH LU17), Zóka-Győri Viktória (Hévízi Sportkör)

Szakmai stáb:
Kemény Andrea – vezetőedző
Hajdu Tamás – edző
Halmos Nikolett – masszőr

(Fotó: Bodnár Lajos)