New Wave: negyedik hely a Lupán

0
504

A keszthelyi kvalifikációs tornagyőzelmet követően újabb értékes pontok kerültek a zsákba. A hétvégén a New Wave BHC a negyedik helyen zárt a Lupa Beachen megrendezésre kerülő VIII. BUD CUP-on. Kemény Andrea budaörsi csapata gyakorlatilag ezzel fixen bebiztosította a helyét a július végi Országos Döntőbe.

Pénteken és szombaton öt csoportmérkőzéséből négyet megnyert, alul csak a későbbi győztes, címvédő Beach Girls ellen maradt a New Wave. Az elődöntőben a Szentedre, a bronzmérkőzésen a LadyBugs állta utunkat. Ezúton is kívánunk mihamarabbi teljes felépülést remeklő kapusunknak, Zóka-Győri Viktóriának, aki sajnálatos sérülést szenvedett a zárónapon.

Folytatás július 8-9-én Balatonakarattyán, a negyedik kvalifikációs tornán. Sorsolás hétfőn 14 órától. A gárda végső célja a legjobb nyolc hely egyikének megszerzése a fináléban.

New Wave (2023)

Játékoskeret:
Barta Tímea (MBH LU17), Csorba Tímea (MBH LU17), Debreczeni Lora (MBH LU17), Dolnay Lili (MBH LU17), Gerzanics Csenge(LU14), Gerzanics Villő (MBH LU17), Hegedűs Lilla (korábban MBH), Jakab Anna (MBH LU17), Lipovics Gabriella (korábban MBH), Kanti Zsófi (MBH LU17), Medveczky Noémi (korábban MBH), Spinner Jázmin (MBH LU17), Sugta Eszter (MBH LU17), Tamás Patrícia(MBH LU14), Tamás Petra (MBH LU17), Tóth Emma (MBH LU17), Zóka-Győri Viktória (Hévízi Sportkör)

Szakmai stáb:
Kemény Andrea – vezetőedző
Hajdu Tamás – edző
Halmos Nikolett – masszőr

(Fotók: Bodnár Lajos)