Júniusban és júliusban is táborozz velünk!

0
52

A hosszú évek óta teltházas BUDAÖRSI KÉZITÁBOR júniusban, az idén nyáron debütáló NAPKÖZIS ANGOL ÉS KÉZILABDA TÁBOR júliusban várja a kalandra vágyó fiatalokat!

Napközis sporttábor Budaörsön általános iskolás korú fiataloknak! Kicsiknek játékos kézilabda, nagyoknak posztspecifikus egyéni képzés! Táborozz biztonságos környezetben! Kiscsoportos foglalkozásokkal, egyéni képzéssel, folyamatos vitaminellátással, egész napos egészségügyi felügyelettel várunk!

További részletek és jelentkezés: https://tabor.budaorshandball.hu/tabor2023/

Mit fogunk csinálni?
Kézilabdázni, kondizni, strandkézilabdázni, strandolni, túrázni, fagyizni, rengeteget játszani és még annál is többet nevetni. Kicsiknek játékos kézilabda, nagyoknak posztspecifikus egyéni képzés! Labdás ügyességfejlesztés, játékos vetélkedők, speciális prevenciós, kondicionáló feladatok. Mindezt szakképzett kézilabda edzők vezetésével!

Helyszín:
Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand
(2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

Idén két turnusban:
2023. június 19-23.
2023. június 26-30. 

Ár, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést és a két edzést: 
50 000 Ft / fő / hét. Mind a két hétre jelentkezők esetében: 90 000 Ft / fő / 2 hét

Legyen részese gyermeke idén nyáron debütáló kézilabda-angol táborunknak! Itt a lehetőség, hogy egyszerre fejlessze az angol nyelvtudását, mozogjon, kézilabda készségeit fejlessze és barátokat szerezzen! A táborban képzett, anyanyelvi szintű angol tanáraink garantálják a fiatalok aktív részvételét az órákon, valamint az interaktív tevékenységeken. Játékokon, szabadidős programokon keresztül bővítik a szókincset és a nyelvtudást. Emellett B- és C-licenszes kézilabdaedzők és rutinos erőnléti edzők foglalkoznak majd a táborozókkal, így a mozgás és a sport is kiemelt szerepet kap a legújabb nyári kalandban. 

További részletek és jelentkezés: https://ltenglish.hu/angol-tabor-2023/

KIT VÁRUNK?
Nyári táborunkba olyan 10 év feletti gyerekeket várunk, akik már rendelkeznek egy minimális szintű angol nyelvtudással, és szeretnék tovább fejleszteni azt. Természetesen a különböző tudású résztvevők részére dedikált csoportot biztosítunk. 

MIT FOGUNK CSINÁLNI? 
A táborban izgalmas és változatos programokkal várjuk a gyerekeket! A hét folyamán egy közös projekten dolgozunk majd, amely során a fiatalok saját tudásukat és kreativitásukat kamatoztathatják, és közben a nyelvtudásukat is tovább fejleszthetik. Az interaktív órák és a projektmunka mellett kézilabda egyéni képzés, erőnléti edzések, strandolás és filmezés teszi majd ki napjainkat.

HELYSZÍN:
Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand
(2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

IDŐPONT:
2023. július 3-7.
2023. július 17-21.

ÁR, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést az angol órákat és a sportfoglalkozásokat.
Early bird jelentkezés május 15-ig: 45 000 Ft/ fő /hét
Május 15-e utána: 50 000 Ft/ fő /hét
Mindkét hétre jelentkezés esetén: 90 000 Ft / fő / 2 hét

VÁRUNK SZERETETTEL! 
TEMPÓ BUDAÖRS!