Pálos-Bognár Barbara hosszabbított – MBH 2022/2023 I. rész

0
1166

Pálos-Bognár Barbara egy évvel megtoldotta év végén lejáró szerződését. Klasszis irányítónk szeretné a csapattal bizonyítani, hogy a Moyra-Budaörs Handballnak stabil helye van a legjobbak között. Korábban Budaörsről válogatottságig és Eb-szereplésig jutó élsportolónak kettős érzései vannak az NB I-es visszatéréssel kapcsolatban, ugyanakkor továbbra is reményteljesen tekint a jövőbe. 

„A 2022/2023-as idényt még egészen biztosan Budaörsön labdázással fogom tölteni. Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy az idei legyen-e az utolsó szezonom, de végül a maradás mellett döntöttem. Akad még feladatom a pályán és a klubnál is számítanak rám. Igaz nem vagyok már húsz éves, de jól érzem magam a bőrömben és kifejezetten élvezem a kézilabdát. Egy két keményebb pofon pedig kifejezetten felspannol. 

Félúton a tabellára tekintve megfelelő helyen állunk, ugyanakkor akad bennem hiányérzet az elhullajtott pontok miatt. Biztos vagyok benne, hogy még többet tudunk annál, ami eddig a felszínre jött. Hullámvasúton ülünk, volt, hogy száztíz százalékon pörögtünk és dobogóért harcoló csapatot gyűrtünk le, de olyan is, hogy árnyékai voltunk önmagunknak. Őszintén bevallom, hogy az őszi bravúrgyőzelmek, meglepetéspontok engem is motiválnak és folytatásra sarkallnak. 

Szeretnénk jópár csapatot elcsípni tavasszal és magasabbra kapaszkodni, de ehhez fel kell nőnünk fejben is. Jól haladunk Dani elképzeléseinek a megvalósításában, amivel borsot tudunk törni az ellenfelek orra alá. Akarati és tudásbeli tényezőkkel nincs is problémánk, de a komolyabb nyomás egyszer egyszer kiült ránk és görcsössé váltunk. Fontos, hogy élvezzük a játékot. 

A maximumra törekszem mindig, május végén úgy szeretnék hátradőlni, hogy mindent megtettem, ami tőlem telik. A legjobb tudásom szerint igyekszem a jövőben is segíteni a klubot a céljai elérésében!”Pálos-Bognár Barbara, Moyra-Budaörs Handball irányító

MBH 2022/2023
– Pálos-Bognár Barbara
– Jovovity Jovana, Agbaba Jelena
– Szabó-Májer Krisztina, Tóth Melinda
– Zsigmond Vivien, Szabadfi Ágnes
– Varjas-Sipeki Flóra, Vártok Ramóna
– Vártok Tamara
– Smid Eszter
– Schneider Éva, Braun Csenge

(Fotó: budaorshandball.hu / Pozsonyi Roland)