Utánpótlás mérkőzések látogatására vonatkozó szabályok

0
715

Tisztelettel tájékoztatjuk szurkolóinkat valamint az érdeklődőket, hogy utánpótlás alakulataink hivatalos hazai bajnoki-, kupa- és edzőmérkőzései az alábbi szabályok szerint ingyenesen látogathatóak.

Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy a klub mindig az érvényben lévő járványügyi rendelkezések értelmében fog eljárni.

A mérkőzéslátogatás védettségi igazolványhoz kötött! Felnőtt (18 évnél idősebb) szurkolók kizárólag védettségi igazolvány és fényképes okmány birtokában foglalhatnak helyet a BVUSS lelátóján. 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel látogathatják a mérkőzéseket. A Moyra-Budaörs Handball igazolt utánpótlás játékosai az edzőjüknél jelezzék a részvételi szándékot.

Védettségi igazolványnak a plasztikkártyát és a hivatalos EESZT mobilalkalmazásokat tudjuk kizárólag elfogadni. Oltást igazoló egyéb dokumentum nem elégséges. Az igazolvány meglétét a mérkőzések ideje alatt ellenőrizni fogjuk! 

Szájat és orrot eltakaró maszk használata KÖTELEZŐ, a távolságtartás egymás és játékosaink védelme érdekében FOKOZOTTAN AJÁNLOTT!

A szektorok alsó három sorát kötelező üresen hagyni. A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus (pl. kézfogás, pacsi) nem megengedett a találkozót követően sem.

Előre is köszönjük a megértést és az együttműködést! 

TEMPÓ BUDAÖRS! 
(Fotó: budorshandball.hu / Pozsonyi Roland)