Tagdíj befizetési időszak

0
616

Tisztelettel felhívjuk a kedves szülők és játékosaink figyelmét, hogy a februárra esedékes tagdíjbefizetés határideje: 2022. február 11. A befizetést, ahogy eddig is kényelmesen, egyszerűen banki átutalással rendezhetik. A tagdíj összege a 2021/2022-es szezonban változatlanul 10 000 ft/fő/hó.

Tájékoztató a tagdíjfizetési rendről a Moyra-Budaörs Handball 
utánpótlás játékosai számára 2021/2022

1. A tagdíjfizetési kötelezettség onnantól kezdve él, hogy a sportoló hivatalosan belép az egyesületbe. Szezon közben érkező játékosoknak visszamenőleg értelemszerűen nem kell fizetnie.

2. Tagdíjat a Moyra-Budaörs Handball által biztosított csoportos és egyéni foglalkozásokon résztvevő sportolónak kell fizetnie. Tartós sérülés esetén az edzővel történt egyeztetés után a tagdíjfizetés felfüggeszthető.

3. A tagdíjjal a sportoló a terembérlet, az edzés eszközök, a képzett szakedzők, a nevezési díjak, az utazások, a közös étkezések, az egészségügyi felügyelet költségeihez járul hozzá. A klub többek között mezt, melegítőt, edzőpólókat, szabadidő ruhát, zoknit, táskát, kulacsot és szükséges táplálék kiegészítőket biztosít a gyerekek számára. Egyesületünk tagjainak az edzéslehetőségeken és versenyeztetésen túl ingyenes belépést biztosít felnőtt csapatunk hazai bajnoki NB I-es és Magyar Kupa mérkőzéseire.

4. A Budaörsi Kézilabda Sportegyesület tagjainak, játékosainak az év 12 hónapjában tagdíjfizetési kötelezettsége van, miután sportszervezetünk a pihenőidőben is ugyanúgy biztosítja edzőink, egészségügyi dolgozóink és szakmai stábunk további tagjainak bérét.

5. 2017. január 31-el a készpénzes tagdíjbefizetés megszűnt! Abban az esetben, ha valakinek nincs lehetősége az utalásra, az ország bármely OTP Bank fiókjában készpénzzel befizetheti az összeget a megadott számlaszámra.

6. Tagdíjbefizetés határideje adott tárgyhó második hetének utolsó munkanapja, tagdíjat az adott hónapra fizeti a játékos.

7. A tagdíj összege 2021/2022-es szezonban változatlanul 10 000 Ft/fő/hó.

8. Nehéz anyagi körülmények között élő sportolóink támogatása évek óta megoldott a klubon belül. Szükség esetén a fizetési könnyítés továbbra is biztosított. Részletekért érdeklődni személyesen a játékos vezetőedzőjénél lehet.

Utalni az alábbi bankszámlára tudnak, a közlemény rovatban feltüntetve a játékos nevét és csapatát.

Budaörsi Kézilabda Sportegyesület 
OTP Bank 
11742173-20174941

További információk és a befizetési egyenleg lekérdezése a játékos edzőjénél emailben lehetséges.
Email: info@budaorshandball.hu