Sass Kincső besegít Budaörsön

0
2084

A Pénzügyőr SE ifjúsági válogatott kapusa szerdán budaörsi színekben nevelőegyesülete, a Ferencváros ellen debütálhat az élvonalban. Sass Kincső tavaszra kettős szerepet vállalt. 

Női felnőtt csapatunk kapujából sajnos átmenetileg ketten is kidőltek az elmúlt hetekben. Sipeki Flóra egészségügyi beavatkozás után lábadozik, míg Bőle Maja koronavírus fertőzést követően ellenőrzött körülmények között, fokozatosan kezdhette el a mozgást. A klubvezetésnek lépnie kellett: Vártok Ramóna mellé a Pézügyőr SE-től érkezett a segítség. 

„Nagyon megtisztelő, hogy gondoltak rám, mindenképpen egy pozitív megerősítés ez a lehetőség. Bízom benne, hogy jól fog elsülni az együttműködésünk. Igaz másfél éve az NB I/B-ben játszom felnőttek között, ugyanakkor hatalmas ugrás, egy egészen más világ lesz az élvonal. Hét éves koromtól a Fradiban nevelkedtem, sose gondoltam volna, hogy ilyen hamar, ráadásul ellenük mutatkozhatok be az I. osztályban. A megállapodás szerint két edzésen és egy mérkőzésen veszek majd részt Budaörsön. Izgalmas kihívás lesz a kettős terhelés, de megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból. Bízom benne, hogy segíteni fognak mind a két oldalról.” Sass Kincső

Ezúton is köszönjük a Pénzügyőr SE-nek a korrekt partnerséget!

Névjegy:
Sass Kincső 
Poszt: kapus
Született: Budapest, 2004. augusztus 11.
Magasság/súly: 178 cm / 65 kg
Korábbi klubjai: FTC, Pénzügyőr SE 
Válogatottság: aktív ifjúsági válogatott kerettag