JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK

0
1361

Szeptember 11-én visszatér az élvonalba a Moyra-Budaörs Handball! A K&H liga nyitófordulójában az MTK vendégeként lép pályára csapatunk, a hazai szezonnyitóra egy héttel később, szeptember 18-án a DKKA ellen kerül sor. A 2021/2022-es szezonban 26 bajnoki találkozó és Magyar Kupa szereplés vár Buday Dániel alakulatára. Női kézilabdacsapatunk hazai mérkőzéseire a következő módokon lehet belépőt váltani.

Jegy

A jegyértékesítés aktuálisan egy héttel az adott találkozó előtt kezdődik. Hazai NB I-es bajnoki mérkőzésekre jegyet elővételben hétköznapokon 10-16 óra között a BVUSS (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.) kézilabda irodájában lehet vásárolni. Mérkőzésnapokon egy órával a kezdés előtt a budaörsi sportcsarnok bejáratainál vásárolhatnak jegyet a szurkolók.

Bérlet

A 2021/2022-es szezonbérlet női felnőtt csapatunk összes hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésére érvényes. Bérletet augusztus 30-tól munkaidőben (hétköznapokon 10-16 óra között) a BVUSS kézilabda irodában, vagy a hazai mérkőzések alkalmával vásárolhatnak szurkolóink.

VIP jegy

A VIP belépő tulajdonosainak külön parkolóhelyet, bejáratot, ülőhelyet és VIP fogadást biztosítunk. Korlátozott számban elérhető, foglalni és érdeklődni a vip@budaorshandball.hu email címen lehet.

Kezdődobás

Végezd el te a kezdődobást a Moyra-Budaörs Handball következő bajnoki mérkőzésén, vagy ajándékozd ezt a felejthetetlen élményt ismerősödnek, barátodnak, gyermekednek! Klubunk nyilvánosan is meghirdeti a kezdődobás lehetőségét. Érdeklődni és jelentkezni az info@budaorshandball.hu e-mail címen lehet.

Általános tudnivalók

A Moyra-Budaörs Handball bajnoki menetrendje elérhető ITT!

A vendégszurkolók számára külön bejáratot és pénztárat biztosítunk.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A mérkőzéslátogatás védettségi igazolványhoz kötött! Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy a klub mindig az érvényben lévő járványügyi rendelkezések értelmében fog eljárni.

Email: info@budaorshandball.hu

Cím: Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

TEMPÓ BUDAÖRS!