Nélkülük nem az NB I-re készülnénk!

0
782

Nem mondhatjuk elégszer, így ezúton is szeretnénk megköszönni minden szponzorunknak az egész éves elkötelezett támogatását! A pártfogásuk nélkül most egész biztosan nem az NB I-re készülnénk!

Köszönjük a Moyranak, hogy névadó szponzorként a viharos időkben is hűségesen állt mellettünk! Köszönjük Budaörs Város Önkormányzatának, a BTG Budaörsnek és a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (BVUSS)-nak a keretek biztosítását!

Kiemelt szponzorainknak, a Tetra Pak Magyarországnak, a Khell-Food Szendvicsnek, a SzertárSportnak, a Decathlon Magyarországnak és az ARËNA Törökbálintnak köszönjük a mindennapi zavartalan működéshez szükséges háttér megteremtését.

Továbbá köszönettel tartozunk a Destra Kft.-nek, a Sugár – Terv Tervező és Szolgáltató Kft.-nek, az L33 Medical Budaörsnek, a Jet Travel Kft.-nek, a Nutri 8-nak, a San Benedetto Magyarországnak, a BeStrong Kondipark Magyarországnak, a SMART Diagnosztikanak, a Clover – Irodaszerből Marketingeszköznek, a FRIK-nek, a Hacienda Sörkert – Kamaraerdőnek, a Suhajda Cukrászda és Csokoládémanufaktúranak, a Bonbonáriumnak, a Controll Code-nak, a Montreal kávézónak, a Pozsonyi Photonak, Rédl Ádámnak és a TV 2040-nek, akik professzionális munkájukkal álltak idén is a csapat mellett!

Nagyon szépen köszönjük! A folytatásban is azon leszünk, hogy szép sikerekkel háláljuk meg a bizalmat!

TEMPÓ BUDAÖRS!