Pest megye II.: az utolsó megmérettetés

0
991

Női ifjúsági csapatunk szombat délelőtt a Gyál elleni döntőben teheti fel az i-re a pontot a Pest megye II. osztályban. Rezsnyák Csaba vezetőedző és Tóth Boglárka nyilatkozott előzetesen.

„Nagy reményekkel, komoly lendülettel vágtunk neki a 2020/2021-es szezonnak. Annak ellenére, hogy a létszámunk megfogyatkozott – több erős játékos kiesett a keretből valamint sérülésekkel is küzdöttünk –,  csapatunk harcias morálja megmaradt. A rendszeres edzéseknek, a mérkőzések videós kielemzésének, a csapatösszhangnak, valamint edzőnk felkészültségének köszönhetően többször is sikerült felülkerekedni ellenfeleinken. Izgatottan várjuk a Gyáli BKSE elleni döntőt. Tüzetesen és alázattal készülünk a meccsre, ahol bármi megtörténhet, hiszen az alapszakaszt tekintve eddig egál az állás. Sok sikert kívánunk a helyosztókon résztvevő csapatoknak!” – Tóth Boglárka, Moyra-Budaörs Handball női ifjúsági csapatkapitány

„Felemásra sikerült a szezonunk, az I. osztályú ifjúsági bajnokság leállásával és pandémia okozta nehézségekkel. Több játékos kiválása jelentősen átalakította keretünket. Nagy öröm számunkra, hogy a Pest megyei bajnokságban tovább tudtunk játszani és eljuthattunk a döntőig. Még két hetünk van az utolsó megmérettetésig, ahol egy rutinos és erős Gyállal találkozunk majd. Nagyon sokat dolgozott a csapat ebben az évben, készülünk, hogy minden erőtartalékunkat mozgósítva a legjobb játékunkkal tudjunk előrukkolni.Rezsnyák Csaba, Moyra-Budaörs Handball női ifjúsági vezetőedző

2021. június 12. (szombat) 10:00
Pest megye II. osztály döntő
Moyra-Budaörs Handball női ifjúsági – Gyáli BKSE
(Helyszín: Dunaharaszti Sportcsarnok – Dunaharaszti, Napsugár utca 2.)

Technikai információk:
– Döntetlen végeredmény esetén azonnal hétméteresek következnek.
– A belépés díjtalan (maximum 500 fő), kizárólag védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya/EESZT mobilalkalmazások + fényképes igazolvány). 18 éves kor alatt nincs szükség védettséget igazoló dokumentumra.
– A rendezők külön lelátórészt biztosítanak minden résztvevő csapat szurkolói számára. 
– Élő online közvetítés nem lesz, a mérkőzést és azt követő sajtótájékoztatót a rendezők vasárnap töltik fel a YouTube-ra.
– Az eredményhirdetés tervezett időpontja 14:45.
– “teddy bear toss” – A találkozó első gólja után a nézőtérről a szurkolók otthonról magukkal hozott plüssállatokat dobálnak a pályára, melyek beteg vagy rászoruló gyermekekhez kerülnek.

TEMPÓ BUDAÖRS!
(Fotó: budaorshandball.hu / Pozsonyi Roland)