Tökéletes szezont ünnepelhettünk

0
1276

Szerda este felhőtlen hangulatú szezonzáró vacsora, éremátadás keretében intett búcsút a száz százalékos szezonnak női felnőtt csapatunk.

A köszöntők sorát Kálóczi Imre, klubunk társadalmi elnöke kezdte meg. Beszédében kiemelte, hogy egy borzalmasan nehéz évben, halmozottan hátrányos körülmények között sikerült egy hibátlan szezont letennünk az asztalra. A tíz éve alapított klub a jövőben sem szeretne szakítani azon hagyományával, hogy elsősorban magyar kézilabdázókra támaszkodik. A keret 95 százalékát sikerült egyben tartani, azok a játékosok, akik kiharcolták a feljutást, be is bizonyíthatják, hogy a legjobbak közt a helyük. „Mindent meg fogunk tenni a bent maradásért, sőt a meglepetés eredményekért, hogy a mögöttünk álló többszáz fős utánpótlás bázist, a szurkolóinkat és az általunk képviselt várost a továbbiakban is méltó módon képviseljük. Köszönettel tartozunk Budaörsnek és a támogatóinknak, hiszen az Önkormányzat és a szponzoraink nélkül biztos, hogy ezekben a napokban nem az első osztályra készülnénk” – zárta sorait társadalmi elnökünk. 

„Az eredményen túl nagyon örülök annak a felhőtlen, mosolygós hangulatnak, ami körbeveszi a teljes Budaörsi Kézilabda Családot. Jómagam és az Önkormányzat is nagyra értékeli a klubnál folyó munkát” – kezdte köszöntőjét Wittinghoff Tamás, Budaörs Város polgármestere. A gratulációk és a jövőbeli jókívánságok mellett beszédében biztosította a jelenlevőket, hogy a városvezetés a lehetőségeihez mérten a jövőben is a csapat mögött fog állni. 

A Magyar Kézilabda Szövetség nevében Rupp István, versenyigazgató köszöntötte a bajnok csapatot. „Ennyire nehéz, hektikus körülmények között biztosak lehetünk abban, hogy az arra legérdemesebb csapatok értek fel a tabellák élére. Megbetegedések, össze-vissza lejátszott meccsek, bizonytalanságok közepette bizonyította együttes erejét, küzdeni tudását és kitartását egy nagyon szép eredménnyel a Budaörs. Gratulálok mindenkinek, jó munkát és sok sikert kívánok az NB I-ben!

A közös vacsora előtt a várva várt éremátadás vette kezdetét, a lányok és a szakmai stáb nyakába került a jól megérdemelt aranyérem. 

Az évzárón búcsúztunk a klubunkat elhagyó Kiskartali Zsófiától és Ekker Gittától is. Megköszönve a közös munkát, mindenkinek sok sikert kívántunk a folytatáshoz! 

A felnőtt csapatnak néhány hét pihenő következik, hogy az energiaraktárakat feltöltve kezdhessék meg júliusban a nyolc hetes kőkemény felkészülést a szeptemberi bajnoki rajtra. 

Ezúton is hálásak vagyunk a vendéglátásért a Hacienda Sörkert és Étteremnek!