Hazai szezonnyitó

0
351

Vasárnap újra felnőtt női tétmérkőzés a BVUSS-ben! A 2020/2021-es szezon első hazai bajnoki találkozóján lányaink a Dunaújvárosi Kohász KA U20-as csapatát fogadják. Sirina Irina kapusedző és Braun Csenge osztotta meg velünk értékes gondolatait az új év második beharangozó videójában.

Jegyinformációk és járványügyi előírások: 

A mérkőzésre 40 db vendég és 80 db hazai jegyet értékesít a klub. A jegyértékesítést előzetes regisztrációhoz kötjük, a helyszínen kizárólag az vásárolhat belépőt, aki előzetesen online bejelentkezett.

REGISZTRÁLJON A LINKRE KATTINTVA: https://podio.com/webforms/25155382/1855197

(A sikeres regisztrációról pénteken fogjuk emailben értesíteni a szurkolókat.)

Egy fő a regisztráció során maximum +1 főt nevezhet meg, akivel együtt szeretné megnézni a találkozót.

A belépők egységesen 1000 Ft-ba kerülnek. A limitált lehetőségek miatt sajnos most nem tudunk ingyenes belépést biztosítani utánpótlás sportolóinknak.

Betegek, tünettel rendelkezők nem léphetnek be a sportcsarnok területére akkor sem, ha a találkozóra előzetesen regisztráltak.

A beengedés lázméréssel, 37 C ̊ testhőmérséklet alatt, kézfertőtlenítéssel, szakaszosan történik.

A hazai szurkolók és a VIP vendégek 17:30–18:00 között (a hazai, hátsó bejáratnál) vehetik át a jegyeiket és foglalhatják el a helyüket a lelátón.

A vendég szurkolók 17:00-17:30 között (a vendég bejáratnál) vehetik át a jegyeiket és foglalhatják el a helyüket a lelátón.

Kötelező orrot és szájat eltakaró maszk-használat a nézők és valamennyi résztvevő számára a sportcsarnok teljes területén. Ellentétes esetben a biztonságiak kivezetik a szabálytalankodót!

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérünk mindenkit, hogy törekedjen az előírt szociális távolság megtartására.

Javasoljuk az üdvözlő gesztusok, kézfogások, ölelések mellőzését. A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus (pl. kézfogás) nem megengedett.

Ügyeljünk a köhögés és tüsszentés megfelelő kivitelezésére – könyökhajlatba, zsebkendőbe, törölközőbe.

BÉRLETESEK FIGYELEM!
A jelenlegi napról napra változó, bizonytalan vírushelyzetben nem értékesítünk bérletet a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseire. Ugyanakkor a 2019/2020-as szezonra bérletet váltott szurkolóinkat az elmaradt tavaszi mérkőzésekért szeretnénk azzal kárpótolni, hogy ingyenes belépést biztosítunk ősszel a hazai bajnokikra. Természetesen csak azokra, amit szurkolók előtt rendezhetünk meg. Fontos! A korábban kihirdetett szabályok szerint a mérkőzésre regisztrálnia kell a bérlettulajdonosoknak is! Regisztrációt követően a belépéskor felmutatott igazolványért cserébe viszont ingyen kapnak karszalagot.

2020. szeptember 20. (vasárnap) 18:00
NB I/B nyugat, 2. forduló
Moyra-Budaörs Handball – Dunaújvárosi Kohász KA U20
(Helyszín: BVUSS – Budaörs, Hársfa u. 6.)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉST ADUNK HIVATALOS YOUTUBE CSATORNÁNKON: 

További információkért bátran írhatnak az info@budaorshandball.hu email címre.

Az esetleges kellemetlenségekért a megértést és a türelmet előre is köszönjük!

TEMPÓ BUDAÖRS!