KÖZLEMÉNY – tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről

0
682

FRISSÍTVE! 
(2020. március 13.)

A megelőzés érdekében a BVUSS 2020. március 16-tól határozatlan ideig bezárja kapuit!

A BVUSS közleménye: 

Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy létesítményünk 2020. 03. 16-tól határozatlan ideig bezárja kapuit.

A megelőzés érdekében az épület éves karbantartási munkálatait előre hoztuk.

A létesítmény várható megnyitásáról, az érvényben lévő bérletek, és a befizetett tanfolyamokkal kapcsolatban a későbbiekben adunk tájékoztatást.


KÖZLEMÉNY
(2020. március 12.)

A koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében rendkívüli jogrendet hirdetett szerdai ülésén a magyar kormány. A rendelet értelmében tilos megtartani minden rendezvényt, amelynek létszáma zárt helyen 100 főnél több.

A sportcsarnokunk vezetőségével folytatott egyeztetésünket követően szeretnénk kihirdetni, hogy a határozat visszavonásáig a mai naptól a Moyra-Budaörs Handball minden hazai rendezésű mérkőzése és edzése – beleértve az utánpótlás meccsek és edzések is – ZÁRT KAPUK mögött kerül megrendezésre. Ennek értelmében az edzések ideje alatt sem tartózkodhat senki a lelátón, aki nem az igazolt sportolónk. A korlátozás érvényesítése a bérlő, a rendező, valamint a helyiség üzemeltetőjének a közös felelőssége, így rendkívül komolyan vesszük annak betartását. 

Ezzel egy időben a Magyar Kézilabda Szövetség az alábbi tájékoztatást adta ki:

„Az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által szervezett és felügyelt kézilabda-bajnokságok és a Magyar Kupa kapcsán a Magyar Kézilabda Szövetség döntése alapján az U8-as, U9-es, U10-es, U11-es, U12-es és U13-as korosztályban kiírt Gyermekbajnokság mérkőzései ellenkező tartalmú döntésig elmaradnak. Az U14-es, U15-ös, serdülő, ifjúsági és felnőtt bajnokságok valamennyi bajnoki osztályban rendezendő valamennyi mérkőzését és a Magyar Kupa-, valamint a Liga Kupa-találkozókat zárt kapu mellett kell megrendezni. A zárt kapus rendezés pontos szabályairól a Magyar Kézilabda Szövetség a mai napon (2020. március 12.) írásban tájékoztatja a sportszervezeteket.”

Az összehangolt védekezés érdekében a hatósági előírásokat a Moyra-Budaörs Handball maximálisan betartja, klubunknak az egészség és a megelőzés az első. 

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Meló Ádám
MBH ügyvezető