HIVATALOS – az MKSZ felfüggesztette az összes kézilabda bajnokságot

0
389

Határozatlan időre a Magyar Kézilabda Szövetség felfüggesztette a magyar bajnokságokat. A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette – áll az MKSZ hivatalos közleményében.

Ez azt jelenti, hogy elmarad többek között a szombatra kiírt Dorogi ESE – Moyra-Budaörs Handball NB I/B-s női bajnoki is.

A nap folyamán korábban már közöltük, hogy a megelőzés érdekében a Budaörsi Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand 2020. március 16-tól határozatlan ideig bezárja kapuit!

A BVUSS közleménye:
Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy létesítményünk 2020. 03. 16-tól határozatlan ideig bezárja kapuit. A megelőzés érdekében az épület éves karbantartási munkálatait előre hoztuk. A létesítmény várható megnyitásáról, az érvényben lévő bérletek, és a befizetett tanfolyamokkal kapcsolatban a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Az összehangolt védekezés érdekében a hatósági előírásokat a Moyra-Budaörs Handball maximálisan betartja, klubunknak az egészség és a megelőzés az első.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

FRISSÍTÉS (2020. március 18.)