Közlemény

0
714

Felelősséget érezve a klub jövőjéért, az általunk képviselt városért és szponzorainkért nem hagyhatjuk következmények nélkül, hogy a bajnokság 16. fordulóját követően az NB I/B nyugati csoportjának második helyére esett vissza női felnőtt csapatunk.

Mivel klubunk döntéshozói nem látták biztosítottnak a szezon hátralévő részében a játékoskeret és a szakvezetés zavartalan együttműködését, így személyi változás mellett döntöttek. Hosszas tárgyalást követően, közös megegyezéssel Fülöp Péter és a felnőtt csapat útjai a mai nappal elválnak. Nyáron nehéz helyzetben állt zászlóshajónk élére, elvitathatatlan, hogy lelkiismeretes, kemény munkával dolgozott a szakember a budaörsi sikerekért. Eddigi eredményei maximális elismerése mellett, rövid pihenőt követően a jövőben is szívesen látjuk a klub kötelékein belül.

A kialakult nem várt helyzet és a felelősség természetesen nem csak a vezetőedzőt terheli. Szomorúan kellett tudomásul vennünk, hogy több játékosunknak a teljesítménye, motiváltsága és hozzáállása jelentős mértékben romlott az elmúlt időszakban. Igaz, a vasárnapi NEKA elleni vereséggel kicsúszott a kezünkből az irányítás, matematikailag még mindig van esélyünk az év elején kitűzött célunk, a bajnoki cím és a feljutás megszerzésére.

A klub vezetőségének minimum elvárása a csapat felé a hátralévő hat bajnoki mérkőzésen 12 pont megszerzése és a Liga Kupában a legjobb négy közé jutás. Miután a keret tagjai, a szakmai stáb és a vezetőség a szezon előtt reális célként közösen elfogadták ezt a feladatot, így a továbbiakban a bérek kifizetése is teljesítményalapon történik majd.

Rövid távon házon belül oldjuk meg vezetőedző pótlását, a későbbi felelős döntés meghozatala időt igényel.

Az utolsó pillanatig harcolni fogunk, míg esély van rá, hogy visszajussunk az első osztályba.

Továbbra is hisszük, hogy ott a helyünk.

TEMPÓ BUDAÖRS!